JOIN THE JAM

‘Join The Jam’ is een evenement waar jongeren op een plezierige manier kennis kunnen maken met verschillende elementen van hiphop. In samenwerking met jongeren tussen 12 en 27 jaar, welzijns- en/of onderwijsinstellingen en lokale artiesten is dit evenement gericht op het bevorderen van participatie door middel van hiphop. Tijdens de dag zijn er verschillende activiteiten, zoals workshops (rap, graffiti, dj, breakdance, beatbox), presentaties over relevante thema’s voor jongeren en een jamsessie waarbij jongeren de kans krijgen om hun talent te ontdekken en te presenteren.

 

 

‘Join The Jam’ vindt voornamelijk plaats binnen scholen en wijken. Om aan het werk te gaan met (jongeren)participatie onderzoekt het Collectief de behoeften en signalen van de doelgroep en betrekken we de jongeren bij het voorbereidingsproces van Join The Jam, bijvoorbeeld door mee te denken over leeftijdsgrenzen, aanbod van activiteiten, promotie et cetera. Op deze manier verschaft ‘Join The Jam’ jongeren inzicht in meerdere vormen van (zinvolle) vrijetijdsbesteding. Daarnaast worden de oorspronkelijke cultuurwaarden van hiphop – peace, love, unity, having fun – benadrukt.

Heb jij talent en/of lijkt het je leuk om mee te doen met ‘Join The Jam’? Neem dan contact op met het Leeuwarder Collectief door een e-mail met het onderwerp “Join The Jam” te sturen met je naam en telefoonnummer!

Close Menu