Dankzij een samenwerking tussen Poppodium Neushoorn, Friesland Pop en Leeuwarder Collectief staat er een dikke Hip Hop avond op het Programma. Op 10 november vanaf 20:00 uur vindt Bring it on! namelijk plaats in Neushoorn. Bring it on! is de grootste lokale Hip Hop contest waarbij MC’s de strijd met elkaar aan gaan om een plek te bemachtigen in de kwartfinale van de Grote prijs van Nederland. De winnaar van de avond zal daarnaast door Leeuwarder Collectief en Friesland Pop begeleid worden naar verschillende trajecten, talentstages en optredens. De Bring it on! avond zal bol staan van Hip Hop talenten die keihard aan de weg timmeren. Daarnaast is er catering aanwezig om iedereen te voorzien van de nodige brandstof. Toegang tot het evenement is gratis dus raap je vrienden bij elkaar en kom gezellig langs!

Kan jij binnen 15 minuten het podium rocken, de crowd laten viben en het dak van de tent blazen? Schrijf je dan tot 1 november in door een mail te sturen naar info@leeuwardercollectief.nl. Zet in deze mail minstens een link naar een track van jou/jullie.

Tijdens je optreden wordt je beoordeeld door juryleden die hun strepen in de Noorder Hip Hop scene dubbel en dwars verdiend hebben.

Close Menu