#HOGECYPHERS

Het bevorderen van de professionalisering bij hiphop- en urbanartiesten in Noord-Nederland, het bevorderen van binding, samenwerking en ontwikkeling tussen meerdere personen en organisaties binnen de hiphopcultuur in Noord-Nederland. Dat zijn twee doelen van Leeuwarder Collectief Coöp. Naar aanleiding hiervan is het project #HogeCyphers ontstaan.

#HogeCyphers is een project waarbij artiesten uit de provincie Friesland en Groningen, op het gebied van muziek, dans en graffiti, met elkaar samenwerken tot een gezamenlijk product. Dit gezamenlijke product bestaat uit: 1) een compilatie-cd met samenwerkingsverbanden tussen (nieuwe) artiesten onderling, en 2) meerdere opnamesessies op beeld en geluid die gepresenteerd worden via een internetkanaal. De bedoeling is dat #HogeCyphers impulsen geeft aan artiesten om meer gebruik te maken van hun talent en professionaliteit te stimuleren.

Kom jij uit Drenthe, Friesland of Groningen en denk jij dat je de skills hebt om mee te doen met #HogeCyphers? Neem dan contact op met Leeuwarder Collectief door een e-mail met het onderwerp “#HogeCyphers” te sturen met je naam en telefoonnummer!